Gokken en ruimtegevechten aangaan op XBLA morgen

Het is morgen woensdag en dat betekent weer nieuwe XBLA-games om te downloaden. Deze week is het de beurt aan Star Trek: D-A-C en Texas Cheat 'em welke beide voor 800 Microsoft Points te downloaden zullen zijn.

In Star Trek: D-A-C ga je in de ruimte gevechten aan in de stijl van nieuwste film van J.J. Abrams. Je kunt de kant kiezen van Starfleet of de Romulan Empire en online gaan om vriend en vijand te bestrijden in drie verschillende type ruimteschepen waaronder de gloednieuwe U.S.S. Enterprise. Er zijn drie speeltypes om je online mee te vermaken, team deathmatch, assault en conquest, en alledrie zijn offline natuurlijk te oefenen.

Texas Cheat 'em neemt het welbekende pokerspel en biedt je de mogelijkheid om vals te spelen tot je erbij neervalt. De game draait niet om een leuk potje poker, het draait om het blut spelen van je tegenstanders waarbij je alle regels aan je laars lapt. Met vijftien mogelijkheden tot vals spelen, zoals het aanpassen van je hand, het veranderen van de kaarten van je tegenstander of de komende kaarten bekijken wordt het een heel stuk interessanter om te spelen.