Dead Space Extraction gaat het goed doen

EA heeft gesproken over de Wii en het mogelijke succes van Dead Space Extraction. Na de uitblijvende successen van Madworld voor de Wii en GTA: Chinatown Wars voor de Nintendo DS (beiden verkochten niet meer dan 100.000 exemplaren in hun eerste maand) kan wellicht worden gesteld dat Wii- en DS-bezitters niet echt geïnteresseerd zijn in 'volwassen' games. EA, in de vorm van Onderzoeksanalyst Jesse Divnich, ziet dat ook maar stelt desondanks dat Dead Space Extraction wel eens een uitzondering kan worden.

Ze geven toe dat het een riskante uitgave wordt, maar met de keus om het spel 'on rails' te maken verwachten ze al een hoop goed te maken. Vooral gezien de successen van Resident Evil: Umbrella Chronicles en House of the Dead 2&3. Ook zal EA er alles aan doen het spel goed te promoten, iets dat volgens Divnich al een wereld van verschil zal maken ten opzichte van de mindere successen.

Steve Papoutsis, senior producer van Dead Space Extraction, heeft er in ieder geval veel vertrouwen in. Over zijn aankomende spel zegt hij:

"As a hardcore gamer myself, I want stuff like this on the Wii."

Wanneer het spel uitkomt is nog niet bekend, zodra er meer bekend is over het spel laten we het uiteraard weten.