Halo 3 Mythic Map Pack nu voor iedereen beschikbaar

Het was even wachten maar de Mythic Map Pack voor Halo 3 is nu voor iedereen te kopen. Tot nu toe was hij slechts beschikbaar voor de mensen die de gelimiteerde editie van Halo Wars gekocht hadden, nu kan iedereen dus genieten van de drie maps die de Mythic Map Pack te bieden heeft.

Zoals al gezegd bestaat de map pack uit drie maps, te weten Orbital, Assembly en Sandbox. Orbital speelt zich hoog in de lucht af op een Space Tether en bestaat uit twee U-vormige gangen die elkaar overlappen. Deze map is geschikt voor vier tot twaalf spelers. Assembly speelt zich af in een fabriek voor de gigantische Scarab looptanks en biedt een symmetrische omgeving voor voornamelijk Slayer-achtige speltypes. De kaart is geschikt voor twee tot acht spelers.

Als laatste is daar de meest bijzondere map, Sandbox. Deze map bestaat uit drie niveaus: onder de grond, op de grond en hoog in de lucht en is voornamelijk bedoeld voor leveldesigners om helemaal hun lusten op te botvieren. Vanwege de drie verschillende niveaus zijn de mogelijkheden voor leveldesigners vrijwel onbeperkt en Bungie zal creativiteit dan ook stimuleren door de beste maps in het zonnetje te zetten op hun site.

De Mythic Map Pack is verkrijgbaar voor 800 Microsoft punten (ongeveer €9,30) en is hier te downloaden naar je Xbox 360. Je moet echter wel 328 MB vrij hebben op je harde schijf/memory unit, anders kan je de map pack niet opslaan.


Actie in Assembly