[Update] Patch herstelt bloed in The Lost and Damned

[Update 13.31u.]

Rocktstar heeft inmiddels een patch uitgebracht die de fouten met de regio's weer herstelt. Hierdoor kunnen we in Europa weer "genieten" van bloed en andere gewelddadige zaken en kunnen de gamers Down Under weer spelen zonder bang te hoeven zijn voor de rode vloeistof des levens.

Originele bericht

Al een aantal dagen geleden werden er meldingen geplaatst van gamers, die The Lost and Damned in hun bezit hebben, die ontevreden waren. Het bloed is sinds de uitbreiding helemaal weg in Liberty City! Helaas maar waar, er is geen bloed te vinden in The Lost and Damned.

In Australië is er juist wél bloed te vinden. In dat land met maar liefst twintig miljoen inwoners, is Grand Theft Auto IV gecensureerd. Sinds The Lost and Damned is er wél bloed te vinden in de straten van Liberty City. Maar wees niet getreurd, Rockstar meldt dat het een 'foutje' is.

"We are aware of an error with the latest GTA IV title update and are confident the issue will be fixed within the next few hours."

"We apologize to our fans for any inconvenience caused."

Zit je nog te twijfelen of The Lost and Damned een aanschaf waard is, sinds zaterdagmiddag staat de review van Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned op FOK!games.