Dee Jay en T.Hawk wellicht ook in Street Fighter IV

Eind deze maand brengt Capcom de bekende vechtgameserie Street Fighter naar de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. In de line-up van karakters ontbraken een flink aantal bekende gezichten. De producer van Street Fighter IV, Yoshinori Ono, heeft in een interview met Famitsu bekend gemaakt dat Dee Jay en T.Hawk op een later moment in de game gevoegd zouden kunnen worden.

Deze uitspraak deed hij nadat hij bekend had gemaakt dat de 3D models van beide heren in ontwikkeling waren, maar nooit afgemaakt zijn. De developers hadden zelfs al bedacht hoe T.Hawk zich zou gedragen in de jongste telg van de Street Fighter-serie. Waarom de populaire vechtersbazen uiteindelijk niet in de game verwerkt zijn werd in het interview niet duidelijk. Wel vertelde Ono dat Capcom bereid is om ze alsnog in Street Fighter IV te verwerken als de vraag ernaar groot genoeg is.

Tot slot meldde Ono ook nog dat als er voldoende steun is vanuit de gamers, Capcom een Street Fighter IV Championship Edition zal produceren. Hij maakte niet duidelijk wat deze versie zou inhouden.