Stormrise zal na release nieuwe map-packs krijgen via DLC

Gisteren was één van de ontwikkelaars van Creative Assembly in Nederland om de locale pers te verblijden met een presentatie van de RTS Stormrise. Tijdens deze presentatie viel de term downloadable content en jawel, ook Stormrise zal na de release nog uitgebreid worden, zeer waarschijnlijk met map packs voor verschillende speelstijlen, maar er is altijd meer mogelijk.

Wat de content exact gaat inhouden en wanneer de packs gaan verschijnen is nog onbekend, omdat er op dit moment alleen nog gewerkt wordt aan de retailversie van de game. Daarna zal de ontwikkelaar pas gaan werken aan nieuwe map packs.

Stormrise moet 27 maart in de winkels liggen en zal verschijnen voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Door een enorme natuurramp wordt de atmosfeer van de aarde verwoest. De overgebleven mensen leven in op een dorre en vrijwel geheel verwoeste planeet en dat eist extreme oplossingen. Hierdoor zijn twee facties ontstaan, de Echelon en de Sai. Hoewel beide beschavingen totaal verschillend zijn, leven ze gewoon naast elkaar. Maar dat kan niet altijd goed gaan en de oorlogen die uitbreken vernietigen wat er over is van de aarde.