Runescape verwelkomt haar 100.000ste Nederlandse speler

Runescape heeft gisteren een mijlpaal bereikt wat betreft het aantal Nederlanders dat Runescape speelt. Sinds gisteren zijn er 100.000 Nederlandse spelers te vinden op Runescape. Runescape is al jaren lang enorm populair in de gamesindustrie. Vooral jongere gamers kunnen niet meer zonder de deels gratis game Runescape. Vince Farquharson, de eindverantwoordelijke van het internationale Runescape spel, is zeer verheugd met deze mijlpaal:

"Het is geweldig om zoveel Nederlandse spelers op RuneScape te zien. Runescape is altijd al populair geweest in Nederland maar sinds de samenwerking met UnitedGames en de introductie van de Player vs Player in het spel is het aantal spelers explosief toegenomen", aldus onze beste Vince. Ook Camiel Kraan, Chief Commercial Officer bij United Games, is zeer blij:

"We zijn erg blij met onze samenwerking met Jagex en het prachtspel RuneScape. Het grote aantal nieuwe Nederlandse spelers bewijst het succes van onze samenwerking en de kracht van het spel. RuneScape is de grootste gratis MMO Game ter wereld en we zijn trots onderdeel hiervan te mogen uitmaken"

Laten we hopen dat deze lijn doortrekt naar een ander geweldig mijlpaal. Hoeveel geld zet je in op: 500.000 Nederlandse spelers binnen 2 jaar?