Madden 09 is "Redneck Shit"

De edele sport van voetbal, gegoten in een Amerikaans jasje, trekt elk jaar vele bezoekers. De Superbowl, de finale van de NFL, is een kijkcijferkanon en de kosten om een reclamespotje uit te mogen zenden in de rust stijgen elk jaar. Het is dus ook niet zo verwonderlijk dat een game als Madden hoog op het verlanglijstje staat van menig (Amerikaanse) gamer.

Zo ook een jong knulletje die met het geld dat hij voor kerst heeft gekregen een exemplaar van Madden 09 kocht bij Wal-Mart. Bij thuiskomst bleek er echter geen DVD van Madden 09 in het hoesje te zitten, maar een schijfje waar met een marker "Redneck Shit" op was geschreven.
De vader belde direct Wal-Mart op en de manager vroeg of de verpakking verzegeld was. Op het eerste oog was dat ook zo, maar na een nadere studie van het materiaal bleek dat er plakband was gebruikt. Waarschijnlijk had iemand de game gekocht, de schijf in kwestie in de verpakking gedaan, het geheel met plakband weer "verzegeld" en de game omgeruild.

Inmiddels is de "Redneck Shit"-schijf omgeruild voor een schijfje waar wel Madden 09 op staat en het jochie in kwestie kan momenteel genieten van de vele touchdowns, field goals, QB sacks en tackles die de sport kenmerken.