Explosieve actie in Infamous-interview

De lente van dit jaar zal Infamous voor de Playstation 3 verschijnen. Je speelt een koerier die wordt verzocht een pakje te bezorgen als dat zelfde pakje explodeert en de hele stad de verwoesting in helpt. Je ontdekt dat je de mogelijkheid hebt gekregen om de elektrische lading van je lichaam te versterken en deze te gebruiken als wapen of als redmiddel. Dit zal je goed van pas komen in de stad die afgezonderd is van de buitenwereld en wordt geregeerd door bendes.

In onderstaand interview wordt nieuwe informatie gegeven over het spel maar er zijn ook een hoop nieuwe beelden te zien. Al je krachten zullen elektrisch zijn die je kunt gebruiken om je vijanden te doden maar je kan ze ook gebruiken om andere mensen te genezen. Het is ook mogelijk de elektrische lading van andere mensen te lezen zodat je bijvoorbeeld kan achterhalen wat er met ze is gebeurd voordat ze dood gingen.

Door het spel heen zal je meer leren over je krachten en hoe je deze kunt gebruiken. Dit zal je voornamelijk zelf moeten ondervinden en uitzoeken waardoor je het gevoel krijgt echt een superheld te spelen die zijn krachten aan het ontdekken is. Ook zal je nieuwe krachten aanleren om ze bijvoorbeeld als bommen te gebruiken. Hoe deze krachten groeien heeft ook te maken hoe je het spel speelt.

Het volledige interview kun je hieronder zien.