Top 10 knapste gamekarakters

Mensen houden van lijstjes. Dat bewijzen televisieprogramma's als de 25 wel. Overal moet een ranglijst van gemaakt worden. Zo is er nu ook een lijst gemaakt met de 10 meest aantrekkelijke game-personages en het gaat hierbij alleen om de mannelijke.

De dames van female-gamers.nl vonden het een leuk idee een lijst te maken met de 10 knapste game-personages met wie zij wel eens een beschuitje zouden willen eten. In de lijst staan onder andere Solid Snake, Nathan Drake, en de Prince of Persia. Toch konden deze het allemaal niet op tegen de karakters in de top drie.

Op een derde plek staat namelijk Leon Kennedy uit resident Evil met zijn zijdezachte haar. Op de tweede plek staat een man die graag zijn six-pack aan de rest van de wereld toont. Met zijn reusachtige... zwaard staat Dante van Devil May Cry op de tweede plek. De eerste plek is voor de Mysterieuze Altaïr uit Assassin's Creed. Mede omdat hij zo mysterieus is deze volgens de vrouwelijke gamers het meest sexy. Voor de volledige lijst kun je hier terecht.

Nu rest natuurlijk de vraag: Wie zouden jullie in een top 10 zetten van meest aantrekkelijke vrouwelijke gamepersonages? Peach, Samus, Lara Croft of toch een andere?



Aantrekkelijkste mannelijke karakter in games!