Oasis, Wolfmother, Brooks & Dunn en meer in Guitar Hero

Activision heeft aangekondigd dat de Guitar Hero Store de komende maand flink uitgebreid zal worden met ruim twintig nummers van verschillende bands. Van country tot rock en van punk tot pop, voor bijna iedereen is er wat wils. Dit jaar nog zal van Hinder, Nickelback en Rev Theory wat muziek beschikbaar worden. Vanaf 23 december zul je de nummers "Use me", "Because of You" en "Light it up" kunnen downloaden. Op 8 januari zal er dan wat countrymuziek bijkomen als de countrypack beschikbaar wordt. Hierin vind je "Me and My Gang" van Rascal Flatts, "Hillbilly Deluxe" van Brooks & Dunn en Brad Paisleys "Ticks".

Een weekje later keert Travis Barker terug met zijn eigen track pack. Hierin zitten de nummers "What's My Age Again - Blink 182", "Lycanthrope - +44" en "Low" van zijn solo-album. Op 22 januari komt dan de Down Under track pack uit, met daarin drie nummers van bekende Australische bands. Silverchair maakt hun debut in Guitar Hero met het nummer "Tomorrow", Wolfmother keert terug met "Dimension" en ook The Vines zijn er weer bij met "Outtathaway!". De maand wordt dan afgesloten met het complete album van de Britse band Oasis. Naast de drie al toegevoegde nummers kun je dan ook "The Turning", "I'm Outta Time", "(Get Off Your) High Horse Lady", "Falling Down", "To Be Where There's Life", "Ain't Got Nothin", "The Nature of Reality" en "Soldier On" downloaden.

Het album van Oasis zal op Xbox Live te downloaden zijn voor 1520 Microsoft Punten en voor $18,99 via het PlayStation Netwerk. De track packs zullen 440 Microsoft Punten gaan kosten of $5,49. De losse nummers zullen 160 Microsoft Punten gaan kosten of $1,99 of als je een Wii hebt, 200 Wii Punten. De Europese prijzen zijn nog niet bekend, maar als die in navolging zijn van de huidige prijzen zullen nummers €1,49 per stuk gaan kosten. Even afwachten dus nog.