[Gerucht] Eerste Resistance 3 informatie uitgelekt?

PlayStation 3-exclusieve toptitel Resistance 2 is pas net uit in ons koude kikkerlandje (zo kort zelfs dat we er nog geen review over hebben) maar de eerste geruchten over een vervolg zijn al verschenen.

Volgens het gerucht zal Resistance 3 in februari 2009 exclusief voor de PlayStation 3 aangekondigd worden samen met een lading screenshots, met een verwachtte releasedatum ergens in november 2010. De eerste details van het verhaal zijn ook al bekend gemaakt, deze staan in de spoiler hieronder. Let op, hierbij wordt ook het einde van Resistance 2 verklapt!

spoiler
Aan het einde van Resistance 2 schiet Cappelli Nathan Hale door het hoofd, omdat deze laatste gemuteerd is in een geavanceerde Chimera, net als Daedalus al had gedaan. Nathan Hale blijkt echter niet dood, hij is slechts in een coma dankzij de helende krachten van de Chimera. Hij is door de SPRA gevangen genomen en bestudeerd, maar na twee weken wordt hij wakker en ontsnapt hij uit het de klauwen van de mensen. Hij heeft de herinneringen van Daedalus overgenomen en is van plan om de vernietiging van de mens voort te zetten. Tijd dus voor Cappelli en de overige SPRA-leden om definitief een halt te brengen aan de Chimera-invasie.

Samen met het gerucht zijn ook een tweetal logo's van de komende game uitgebracht, we zullen in februari wel zien of het bij een gerucht blijft of dat het waarheid was!