Bethesda kondigt drie uitbreidingen aan voor Fallout 3

Het gaat Bethesda voor de wind dankzij het grote succes van Fallout 3. Terecht natuurlijk, we hebben de game niet voor niets een goede beoordeling gegeven. Uiteraard moet dit succes uitgemolken worden, vandaar dat er niet één, niet twee, maar zelfs drie uitbreidingen tegelijk zijn aangekondigd. Zou het een trend worden?

Er zijn ook al wat details vrijgegeven over de add-ons: in Operation: Anchorage speel je epische gevechten na in de wereld van Fallout 3, als zijnde een militaire simulatie. Vanaf januari kun je hier al je tijd in steken.

Een maand later kun je afreizen naar het voormalige Pittsburgh, op die plek is zul je moeten kiezen tussen twee kanten. Deze uitbreiding zal The Pitt gaan heten. Tot slot zul je in Broken Steel deel gaan uitmaken van The Brotherhood of Steel. Je zal de wereld moeten zuiveren van de Enclave.

Prijzen zijn helaas nog niet bekend, ook hebben we slecht nieuws voor de PS3-spelers. De uitbreidingen zullen namelijk alleen voor de PC en Xbox 360 uitgebracht worden.