Eerste LittleBigPlanet DLC beschikbaar op 6 november

Na het uitstel van LittleBigPlanet waren veel fans van de game nogal teleurgesteld. Gelukkig zal deze volgende week beschikbaar zijn en er zal ook meteen downloadable content beschikbaar zijn. Het gaat om verschillende accessoires voor je Sackboy. Ook heeft Media Molecule bevestigd at er veel content voor je Sackboy zal verschijnen, zowel gratis als betaald.

Tussen 6 november en 11 november is het mogelijk om gratis twee kostuums te downloaden. Dit is alleen mogelijk in die vier dagen dus je moet er vroeg bij zijn. Het gaat om een ruimtepak en een Halloween kostuum die je hieronder kunt zien.


Om ons alvast lekker te maken voor de content die er nog zal komen zijn er een aantal beelden opgedoken die je hieronder kunt zien. Helaas zal voor deze content in de toekomst wel betaald moeten gaan worden.





Prijzen per kostuum zullen rond de $0.99 gaan liggen. Special kostuums zoals de Snake en Sephiroth kostuums zullen zelfs hoger liggen. Ook zullen er kostuum-packs verschijnen waarmee je meerdere kunt kopen voor een lagere prijs.


LittleBigPlanet ligt vanaf 7 november in de winkels voor de Playstation 3.