Rhiannon: Curse of the four Branches is gold

Een paar weken terug maakten we bij Lighthouse Interactive al wat beter kennis met de adventure Rhiannon: Curse of the four Branches. Ons oordeel was toen dat de game door zijn sfeer en verhaal zeker veel adventurefans kan gaan vermaken. Inmiddels is er voor die mensen ook goed nieuws, de Europese versie van de game is namelijk gold gegaan. Hij gaat dus in productie en zal over ongeveer een maandje in de winkels liggen. Een exacte datum is nog niet bekend, maar die zal waarschijnlijk spoedig volgen.

Om het goede nieuws te vieren heeft Lighthouse zes nieuwe screenshots vrijgegeven die je hier kunt bekijken:






Het verhaal draait om Rhiannon, een vijftienjarig meisje dat claimt spoken en andere verschijningen te zien in haar huis Ty Pryderi, vernoemd naar een figuur uit de Mabinogion verhalen, in Wales. Haar ouders geloven haar uiteraard niet.

Als ze haar een keer mee op vakantie nemen komt Chris Southworth om op het huis te passen. Hij is een expert op het gebied van mythologie en gelooft Rhiannon. Je kruipt in de rol van Southworth en het is aan jou om het mysterie rond Ty Pryderi op te lossen voor een eeuwenoud kwaad vrijkomt en de strijd tussen man en magie weer oplaait