PS3-games twee keer gestolen

Dieven hebben op een Grand-Theft-Auto manier toegeslagen op een voorraad Playstation 3-games welke ze zich al eerder een keer eigen hadden gemaakt. Deze waren in beslag genomen en op het politiedepot afgeleverd. Het voertuig (met een waarde van 755.000 euro aan games) was nog niet eens gecontroleerd op DNA en vingerafdrukken.

De games, welke gestapeld waren op zeven pallets, waren in eerste instantie gestolen van een transportbusje in Northampton, terwijl de bestuurder aan het rusten was. In Leeds zag de politie een blauw Renaultbusje rijden met valse nummerplaten. Deze is toen in beslag genomen, samen met de inhoud ervan.

Enkele uren later kwamen de dieven bij het politiedepot, welke ze met bruut geweld open hebben gebroken. Het busje bevatte 16.000 exemplaren van Brothers in Arms: Hell's Highway en verscheidene exemplaren van Grand Theft Auto.

Het busje is afgelopen maandag (leeg) gevonden in een parkeergarage nabij Bradford.

De politie had het volgende te zeggen: "Er zijn al de nodige arrestaties verricht, maar wij zijn nog op zoek naar de rest van de daders." Een aantal games schijnen op Ebay gevonden te zijn, maar dit is nog niet zeker. Ubisoft reageerde ook: "Fans hoeven zich geen zorgen te maken, nieuwe voorraden zijn onderweg".

Probeer ons maar te pakken..