"Spore is een aanval op de Christelijke waarden"

Spore is vorige week eindelijk verschenen en veel mensen zijn bezig om hun eencellige organisme te laten evolueren naar een succesvol wezen om op die manier het heelal te veroveren. Om dat de game om evolutie draait zijn veel Christelijke organisaties niet erg blij met de game en zij hebben daarom een website gelanceerd om hun ongenoegen te tonen.

De website heet Antispore en is een protest tegen Electronic Arts, Maxis en de game Spore. Volgens de site is de game erop uit om de gedachten van kinderen te vergiftigen met de Evolutietheorie in plaats van het Creationisme.

De maker van de site vertelt dat hij de game voor zijn kind had gekocht omdat de ESRB het de rating "E for Everyone" had gegeven, maar dat hij niet wist dat de game één grote propaganda was voor de leer van de Evolutietheorie. Aan het einde van zijn bericht vertelt de boodschapper dat alle reclame die EA er tegen aan gooit om de game te promoten toch nooit genoeg zal zijn, want God is veel sterker. Verder zijn er op de site filmpjes te zien van de zogenaamde "penis-monsters". Dit, natuurlijk ook ter afschuw van de maker.

Wil je dit graag met eigen ogen zien, neem dan hier een kijkje.