Pubgame van Fable 2 kent bug die erg veel gold oplevert

Peter Molyneux was erg trots toen hij aankondigde dat je voor Fable 2 extra gold kon verdienen door het downloaden en spelen van speciaal ontworpen Xbox Live Arcade-games. Onlangs verscheens als eerste PubGames, welke je alvast klaar moest maken voor de uiteindelijke game. Helaas blijkt het spel glitches te bevatten, waardoor je met een beetje geluk ongelimiteerd gold kunt verdienen voor de uiteindelijke game.

In The Fortune's Tower moet je geld inzetten en vervolgens hopen dat de kaarten die gedraaid worden jouw inzet verveelvoudigen. Het probleem met dit spel is nu dat je door vlak nadat je inzet op de LB-knop te drukken het spel het idee geeft dat je de maximale inzet doet, terwijl je maar eentiende van dat bedrag inzet. Gevolg is dat je veel meer potjes kan spelen, zonder echt verlies te maken. Doordat de winkans zo groot is, zul je ook snel een hoop gold binnenhalen met als gevolg dat je straks in Fable 2 alles kunt kopen wat je wilt.

Als je bereid bent je ervaring van Fable 2 straks wellicht om zeep te helpen, door het jezelf erg gemakkelijk te maken, dan kun je in onderstaand filmpje leren hoe het moet.