Brothers in Arms: Hell's Highway krijgt demo, maar wanneer?

De heren en dames developers bij Gearbox zitten met een dilemma. Ze willen namelijk erg graag een demo uitbrengen van Brothers in Arms: Hell's Highway, maar ze weten niet wanneer. Randy Pitchford zei tegen Eurogamer dat er twee kampen zijn. Een gelooft dat de demo pas na de game moet komen, zodat alle aandacht nu naar de game zelf kan gaan, waardoor de game ook niet verder vertraagd wordt. En dan is er de andere groep die vindt dat de demo er al voor de release moet zijn.

Dat er een demo komt op de Xbox 360 en PS3 is zeker, de vraag is dan alleen wanneer. Voor PC gamers is de vraag zelfs of de demo uberhaupt komt. Volgens Pitchford is de kans namelijk 50% dat er geen demo voor zal komen.

Het positieve nieuws voor PC-bezitters is dat Gearbox een soort achievements voor de game wil maken. Wat dit precies zal inhouden wilde Pitchford nog niet kwijt, maar er zijn zeker plannen. De PlayStation 3-versie van de game zal bij launch nog geen trophies hebben, deze werden te laat aangekondigd om nog in de game te stoppen. Het zal wel naderhand toegevoegd worden. De enige manier om het voor de launch voor elkaar te krijgen is de launch opschuiven en dat is inmiddels geen optie meer.