Fable 2 vanaf 24 oktober in de winkels

De geruchten gingen al langer en veel signalen wezen al in deze richting, maar nu is het dan ook officieel: Fable 2 zal vanaf 24 oktober in de winkels liggen. Onze overzeese vrienden kunnen zoals gewoonlijk al een paar dagen eerder spelen, daar verschijnt de game op 21 oktober. Eerder werd al bekend wat de inhoud zal zijn van de collector's edition van de game die deze dag in de winkels zal liggen.

Voor mensen die al eerder wat met Fable 2 willen doen is er ook goed nieuws. Een van de Xbox Live Arcadegames die aan de game verbonden zullen zijn is vanaf 13 augustus al te downloaden. Het gaat hier om de Pub Games. Hij zal voor 800 Microsoft Points (ongeveer €10) te downloaden zijn, of je krijgt hem gratis als je de game pre-ordert bij speciale retailers. Welke dit zullen zijn is nog niet bekend.

Speciaal voor de release toont Lionhead Studios weer een plaatje van Master Chief in de wereld van Fable 2. Ditmaal speelt hij alleen geen gitaar en is zijn kostuum wat meer aangepast op de tijd en omgeving waar hij zich bevindt.



Master Chief komt ook naar Fable 2