[E3 2008] EA vertelt over The Sims

Niet alleen de grote drie console boeren geven op de E3 een persconferentie, maar ook de grote publishers als Ubisoft en EA. Deze laatste heeft zijn persconferentie al gegeven en daarin zijn een aantal leuke dingen verteld over de toekomst van de Sims.

Als eerste komt EA met een nieuwe Sim game. Het gaat over Sim Animals waarin je een habitat voor verschillende dieren moet ontwerpen. Het gaat hierbij om beren, vossen, eekhoorns, konijnen, uilen en herten. Deze zullen in dat gebied leven en het is jouw taak om dit in goede banen te leiden. De game zal verschijnen op de Wii en op de DS.

Hierna gaat het verhaal verder met de Sims 2. Er zijn nog steeds ontzettend veel mensen in de weer met de Sims 2, en er worden nog steeds nieuwe dingen voor ontworpen. EA heeft nu een Sims 2 store gelanceerd waarin je objecten voor in de game kan kopen.

De Sims 3 zal in 2009 verschijnen, en zal zeer gedetailleerde karakters en objecten bevatten. Hieronder staat een trailer die in de presentatie werd getoond.