[Update] Rockstar heeft nog geen datum voor Manhunt 2

Update 16.09u.
Inmiddels hebben we ook contact gehad met Nintendo. Susan Iping, Brand Manager voor de Wii, verzekerde ons er toch echt van dat de game voor augustus gepland staat.

Het klopt dat er nog geen exacte datum is gepland. Maar wel is de titel gepland voor augustus. Omdat het spel niet door ons wordt uitgegeven kan ik je helaas niet meer informatie geven.

Aangezien 2K Games het spel zal uitgeven, zullen we voorlopig toch moeten vasthouden aan de uitspraak dat er geen datum is. De maand augustus zal alleen niet uit de lucht zijn komen vallen. Het is dus even afwachten wat het wordt.

Originele bericht
In de releaselijst van Nintendo die we vandaag lieten zien staat één heel opvallende titel: Manhunt 2. Na flink wat gezeur in de rechtbank was er in Engeland een paar maanden terug eindelijk toestemming om de game te lanceren, waarna Rockstar de game kon gaan afwikkelen voor lancering. Lange tijd hoorden we er daarna niks van, behalve dat de game nog steeds komt. Volgens Nintendo zou de game dus in augustus moeten verschijnen. We zochten contact met Take Two Nederland, of deze datum inderdaad klopt, aangezien het bedrijf er zelf nog niks over bekend heeft gemaakt. Maikel van Dijk, product manager voor Rockstar, wist echter te melden dat er nog helemaal geen datum bekend is bij Rockstar zelf:

Datum is mij niet bekend, maar uitkomen zal die zeker. Ik zou niet te veel waarde hechten aan die datum [van Nintendo] en ik zou vooral wachten op een officieel verhaal van Rockstar en dat is er dus vooralsnog niet.