Toch fatalities in Mortal Kombat vs DC Universe

Bij de aankondiging van de aankomende titel Mortal Kombat vs DC Universe werd direct gemeld dat er geen fatalities in de game zouden zitten. Dit omdat DC Comics er tegen zou zijn.

In tegenstelling tot dit bericht heeft Ed Boon, medebedenker van de Mortal Kombat-franchise, nu bevestigd dat er wel fatalities in de game zullen zitten. Elk karakter uit de Mortal Kombat-stal zal de bloederige finishing moves uit kunnen voeren, net als de slechterikken uit DC Universe die het spel zullen bevolken. DC-helden als Batman en Superman zullen geen fatalities uit kunnen voeren, maar zij zullen de genadeslag uitdelen middels een brutality. Brutalities werken in principe hetzelfde als fatalities, maar doden de tegenstander niet.

Er is echter nog wel wat slecht nieuws voor de bloeddorstigen onder jullie; de fatalities en brutalities zullen minder bloederig zijn dan voorheen om zo de T-rating te kunnen halen.

Mortal Kombat vs DC Universe zal ook aanwezig zijn op de E3 dit jaar, waar Midway vier karakters en twee arena's zal tonen.