[Update] Spore krijgt Galactic Edition

Update 13:35
Blijkens een persbericht van Electronic Arts is de consumentenadviesprijs van de Galactic Edition van Spore €69.99 en de adviesprijs van de gewone editie €59.99.

Update 10.40u.
In de UK zal de Galactic Edition verschijnen voor £44.99, slechts £5 meer dan de normale editie en omgerekend omgeveer €57.

Originele bericht
Tegen het eind van de zomer komt Electronic Arts dan eindelijk met het langverwachte Spore. Aan jaren van wachten en bidden dat op de E3 eindelijk een releasedatum bekend gemaakt zou worden komt dan ook echt een einde. Je kunt inmiddels al een beetje proeven met de creature creator die momenteel te downloaden is, zowel een gratis trial als een uitgebreide versie. Als de game er ligt, zal hij niet alleen als gewone editie te verkrijgen zijn, er komt ook een speciale Galactic Edition. Deze zal een making-of-DVD bevatten, de How to Build a Better Being DVD van de National Geographic Channel, een hardcover concept-art boek, een poster en een 100 pagina dik handboek.

De Galactic Edition zal in Amerika verschijnen voor de prijs van $79,99, in Europa zal je waarschijnlijk het dollarteken mogen vervangen door dat van de Euro. Spore zal vanaf september in de winkels liggen voor PC, Mac en Nintendo DS.