The Beatles in Rock Band of Guitar Hero?

Een kleine maand geleden werd er al gesproken over de mogelijkheid van een speciale Guitar Hero: The Beatles. Toen waren het nog geruchten en niet meer dan lege uitspraken. Toch lijkt het er nu echt van te gaan komen. Er zouden nu daadwerkelijk gesprekken zijn tussen afgevaardigden voor de beroemde Engelse band en Activision en MTV Games; respectievelijk de uitgevers van Guitar Hero en Rock Band. Volgens de Financial Times zou een overeenkomst al binnen enkele weken rond kunnen zijn. Het zou hierbij om een deal van enkele miljoenen dollars gaan. Martin Bandier, die eerder al aangaf dat hij graat The Beatles in een game zou zien, had het volgende commentaar:

To my view, it's only a matter of time before we see Beatles songs that are the original recordings in motion pictures, in television work, and yes, maybe even one day in a commercial.

Activision onthield zich momenteel van commentaar. MTV wilde niet specifiek ingaan op de geruchten rond The Beatles, maar een woordvoerder gaf wel aan dat er druk gewerkt wordt aan het binnenhalen van zo veel mogelijk rockbands.