[Update] Heavenly Sword 2 ontwikkeling ook stop gezet?

[Update]
Kotaku heeft naar aanleiding van dit gerucht contact gezocht met Sony. Hun antwoord was vrij eenvoudig; ze weigeren in te gaan op geruchten, zeker als die geruchten gaan over een game die nooit officieel is aangekondigd.

Originele bericht
Een tijdje terug kondigde Sony Europa aan dat ze de ontwikkeling had stopgezet van The Getaway en Eight Days voor de PlayStation 3. Dit vanwege gebrek aan budget en resources. Nu gaat het gerucht dat ook het vervolg voor de game Heavenly Sword nooit het daglicht zal zien. Dat werd gemeld aan Kotaku door een bron binnen de ontwikkelstudio. Het nieuws werd intern bekend gemaakt tijdens een spoedvergadering van het Sony Cambridge Team.

Voorlopig doet zelfs Kotaku het af als een gerucht. Hoewel Heavenly Sword namelijk commercieel geen supersucces was, kreeg het ook geen onaardige kritieken van de media. Het grootste minpunt volgens ons was toendertijd dat de game te kort was, maar daar stond tegenover dat de ervaring fantastisch was. Een vervolg zou dit dan ook meer dan goed kunnen maken. Het is dus afwachten of Sony Europa zelf binnenkort nog met nieuws hieromtrent naar buiten komt.