Qore, de nieuwste aanwinst van Sony

Qore: Presented by the PLAYSTATION Network is het nieuwste lifestyle gaming programma van Sony Computer Entertainment. Deze maandelijkse rubriek zal een blik werpen op de PlayStation 3 in de vorm van exclusieve nieuwtjes, developer interviews, uitgebreide previews en een behind-the-scenes bij enkele PlayStation games. Daarnaast zul je er ook demo's, beta's, add-ons en andere downloadbare content vinden voor games.



De eerste aflevering zal verkrijgbaar zijn vanaf 5 juni en bevat een uitgebreide kijk op SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation, Star Wars: The Force Unleashed, Secret Agent Clank, Soul Calibur 4 en Afro Samurai, enkele Blu-ray trailers, een exclusief SOCOM: Confrontation thema en mogelijke plaatsje voor de SOCOM: Confrontation Beta.

Qore zal net als al het andere PSN downloadbare content beschikbaar zijn vanaf de PlayStation Store. Per aflevering zul je zo'n $2.99 moeten neertellen, gamers kunnen ook tegen een prijs van $24.99 een jaarabonnement nemen. Op dit moment is deze service alleen beschikbaar voor Amerkaanse PSN gebruikers, het is nog niet bekendof de service ook naar Europa zal komen.

Submitter:  Bron: PSOnly