Xbox Originals mag twee games aan haar lijstje toevoegen

Op de Xbox Live Marketplace staan er twee 'nieuwe' Xbox-games. Sinds de vorige grote Xbox Live update kan men nu ook genieten van de games die voor de eerste Xbox uitkwamen. Halo, Crimson Skies, Fable, Dreamfall en nog veel meer Xbox-spellen staan klaar om gedownload te worden. Sinds vandaag mag de Xbox Originals-sectie twee nieuwe games verwelkomen: Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse en Gauntlet: Seven Sorrows.

Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse is een game die gemaakt werd door ex-Bungie medewerkers. Zij hebben Wideload Games opgericht en na het uitbrengen van Stubbs the Zombie hebben we helaas haast niks meer vernomen van de ontwikkelaar. Maar, er is teken van leven. Ze zijn momenteel bezig met Hail to the Chimp, die eind dit jaar moet uitkomen. In Stubbs the Zombie speel je een zombie die de naam Stubbs draagt (goh!) en op een hele grappige manier wil hij mensen opeten.

In Gauntlet: Seven Sorrows staan de vier welbekende helden centraal. Of je ze helden kunt noemen, weten wij immers niet want ze zijn er niet in geslaagd om een slechte keizer te verslaan. Ze worden gestraft en komen vrij, waarna ze op pad gaan. Ze willen wraak nemen op de slechte keizer.

Beide games kosten 1200 Microsoft Points en is vanaf nu te downloaden vanaf de Xbox Live Marketplace.