Incashen met Call of Duty 4 Variety Mappack

Eindelijk is hij er dan: het Variety Mappack voor CoD4. Zoals al langer bekend kost het je 800 zuurverdiende MS Points om de vier nieuwe maps te downloaden, maar om je wat extra motivatie te geven heeft Infinity Ward een extra mooi weekend ingepland. De maps zijn namelijk nog niet in de normale playlists gegooid, maar door middel van een update krijg je vier nieuwe playlists: Variety Pack Team Deathmatch, Variety Team Objective en Variety Pack Hardcore. Hierin speel je de normale gametypes op uitsluitend nieuwe maps, waardoor je lekker kunt oefenen.



Waar blijft nou die motivatie vraag je? Dit gehele weekend kun je in deze playlists voor dubbele XP punten knallen. Dus een kill wordt 20 XP waar hij normaal 10 XP waard is. Vanaf volgende week worden de maps bij de normale playlists gegooid en ga je weer voor normale XP schieten. Dus heb je niks te doen dit weekend, ga er dan lekker voor zitten en schraap die puntjes binnen.

Rond 24 april zou het pakket ook op PSN moeten staan. PC gamers moeten nog geduldig zijn aangezien er nog niets bekend is over een release voor hen.