Rock Band krijgt update met in-game store

Rock Band heeft nog steeds geen datum voor Europa. Dit is waarschijnlijk te wijten aan de schaarste van de instrumenten, die ook in Amerika nog steeds maar mondjesmaat binnendruppelen. Maar Harmonix blijft niet bij de pakken neerzitten, zij hebben nu een update voor Rock Band gemaakt. Met daarin onder andere een in-game store.

In plaats van steeds naar het Playstation Netwerk of Marketplace te gaan kan je straks in-game liedjes kopen. In deze itunes-achtige winkel zal je ook de liedjes kunnen beluisteren voordat je ze koopt. Ook kan je ze op vele manieren sorteren, op alfabet maar ook op moelijkheidsgraad per instrument. Als een liedje reeds in je bezit is, is dat duidelijk te zien en ook kan je zien of hij in een collectie te krijgen is.

Naast deze store heeft Harmonix ook een aantal problemen opgelost. Zo moesten gekochte liedjes op de Xbox 360 lang inladen. Ook zijn er wat andere verbeteringen ingevoerd. Kortom, een complete update voor het hele spel. Helaas is er dus nog steeds geen releasedatum voor Europa bekend. Je kan wel hieronder alvast naar de screens van de winkel kijken.