Sony laat lijst PSN rondslingeren en reageert

Er is op het internet een lijst opgedoken waar een aantal zeer interessante PSN updates op staan. Zo is te zien dat er een toevoeging komt voor Ratchet & Clank, genaamd "Ratchet & Clank: Quest for Booty", een update voor Lair die wellicht een patch heeft zodat je met een analoge controller kunt spelen getiteld "Lair: Diabolical Dragons" en als klap op de vuurpijl een trailer van Resistance 2.



Ook niet oninteressant is de vermelding van de release van Home in juli in onze regio, iets waar ongetwijfeld flink wat mensen op zitten te wachten.

In de tijd tussen het verschijnen van de releaselijst en het posten van dit nieuwtje heeft Sony al gereageerd op de lijst. Hun reactie was:

"Internal working documents naturally have proposed dates against titles, but these change frequently and dates are not confirmed until issued as part of a press release or formal announcement."

"The same applies to titles of games, which may be working titles or placeholders subject to later confirmation."

"As a result, no weight should be given to titles or dates that appear in this document, other than to those which have already been formally confirmed."

Oftewel: "There's nothing to see here, move along now people." Tenslotte meldde Sony nog dat zolang niets officieel bevestigd of aangekondigd is, we moeten doen alsof het niet bestaat. Zeg, wanneer komt Sony nou eindelijk eens met die patch voor Lair?