Overlord naar PS3

Er zijn al langer geruchten dat Overlord naar de Playstation 3 zou komen. Dit is nu bevestigt zijn in het blad Entertainment Business van twee weken geleden.

Overlord is gemaakt door de Nederlandse studio Triumph Studios uit Delft. Vorig jaar November plaatste het bedrijf al een oproep voor een Playstation ontwikkelaar, waar alle geruchten mee begonnen. Nu is dus door het blad Entertainment Business bevestigt dat de game inderdaad naar de PS3 zal komen. Wanneer Triumph Studios met een officieel persbericht komt is nog onbekend.

Overlord is vorig jaar op de markt gekomen voor de Xbox360 en PC, en is zo'n 1 miljoen keer verkocht. Met de komst van de game naar de PS3 verliest de Xbox360 alweer een exclusive. Eerder deze week werd al bekend dat de game World in Conflict ook al zijn opwachting zal maken op de Playstation 3.


Overlord draait om een fantasierijk land waarin de karakters iets weghebben van de wezens uit Oddworld en Fable. De speler gaat de strijd aan met grote legers die gebieden plunderen en verwoesten.