Epics CliffyB: "I'm not going to make fucking Cooking Mama."

Epic heeft het even helemaal gehad met PC games. Volgens Cliff Bleszinski, CliffyB voor intimi, drijft het platform momenteel op Sims- en World of Warcraft-achtige games, naast de webbased games. En dat is niet de richting waar hij heen wil met zijn games.
Hij werkt liever aan een titel die 4,5 miljoen keer verkoopt dan een game die "slechts" een miljoen keer verkoopt. PC gaming is nog wel van belang voor CliffyB, maar komt op de tweede plaats. Zijn primaire drijfveer is momenteel het maken van AAA-console-games.

Zijn liefde voor Wii-games als Super Mario Galaxy en Zack & Wiki zal echter niet doorsijpelen in de games die hij maakt.

My girlfriend brought me to this metalcore show — Killswitch Engage was phenomenal and All That Remains. I realized, you know what? That’s the target audience for what I do. And I’m okay with that. I don’t want to win over their little college sister, because that’s not the kind of game I do. I’m not going to make “Zack & Wiki.” I’m not going to make fucking ‘Cooking Mama.’ But that’s okay.

Wel zegt hij dat als hij een game zou mogen maken in een nieuwe setting, hij waarschijnlijk niet voor space marines zou kiezen, maar een politie-setting of piraten. Aan wat voor game hij momenteel werkt wilde hij niet zeggen, hij wilde zelfs geen hint loslaten of het een vervolg op Gears of War zou zijn.