EA kondigt nieuwe MySims games aan

EA heeft bekend gemaakt dat er twee nieuwe MySims games aan zullen komen in het fiscale jaar 2009. Het moge duidelijk zijn dat de vorige MySims games voor de Nintendo Wii en DS de zakken van de EA-bonzen behoorlijk hebben gespekt: maar liefst 3 miljoen verkochte exemplaren en $100 miljoen aan opbrengsten is geen slechte score voor een game, net als de score die wij aan MySims gaven.

Vandaar ook dat EA nu meer games uitbrengt onder de MySims noemer: MySims Kingdom kunnen we verwachten tussen oktober en december dit jaar; MySims Party zal tussen januari en maart 2009 in de winkels komen te liggen.

Tegelijk met de aankondiging heeft EA bekend gemaakt een nieuwe uitbreiding toe te voegen aan de schier eindeloze lijst extra attachments voor de Wii: de Wii NERF gun. Deze gun zal te gebruiken zijn voor de WiiMote, maar ook kunnen dienen als standaard NERF gun (een speelgoedpistool dat dingen gemaakt van speciaal NERF plastic kan schieten, zie hier voor meer informatie). Wanneer deze gadget in de winkels zal liggen is nog niet bekend.




NARF! Uh... NERF!