Amerika krijgt pre-order bonus bij Turning Point: Fall of Liberty

Codemasters heeft aangekondigd in Amerika een speciale promotieactie te starten voor de game Turning Point: Fall of Liberty. De game verschijnt later deze maand en om er maar wat meer te verkopen voor die dag al krijgen Amerikanen die bij deelnemende winkels de game nu al bestellen een aantal extra spulletjes. Ze krijgen een pakketje met daarin kaarten met oorlogspropaganda, exclusieve codes om de game leuker te maken, een DVD met behind-the-scenes opnames, concept art en gameplay beelden en een poster met de fictieve tijdlijn van 1931 tot 1953.

Of het bedrijf in Europa ook een promotieactie gaat starten is niet bekend. Aangezien de game hier pas eind maart verschijnt horen we dat waarschijnlijk pas later deze maand.

Wat zou er gebeurd zijn als Churchill zijn auto-ongeluk in 1931 niet overleefd had? Wat zou er gebeurd zijn als D-Day nooit had plaatsgevonden? Met Turning Point: Fall of Liberty geeft ontwikkelaar Spark haar antwoorden op deze vragen. In 1945 overheersen de Duitsers namelijk Europa en in 1951 volgt de invasie in Amerika. Met de grote steden in handen van de Duitsers is het aan de gamer om de strijden in het verzet tegen het Nazi-regime.