Controversiele achievement Turok gepatched

De 'grab bag' achievement in Turok werd door CVG al eerder de "worst multiplayer achievement in the history of games" genoemd. Doel van de achievement is om "at least 1 creature, 1 enemy, 1 teammate, and yourself" te vermoorden in een online match. Ja je leest het goed, Turok beloont je met gamerpoints door keihard te gaan teamkillen.

Naast CVG kwamen er ook uit andere hoeken veel kritiek op de nogal dubieuze achievement. Propaganda Games heeft zich wat aangetrokken van alle negatieve uitlatingen en heeft beloofd dat er direct bij de release van het spel een patch uit komt die de achievement zal aanpassen. Na de patch zul je de achievement krijgen door jezelf en een creature te vermoorden in een online match. Het vermoorden van teamleden zal dus niet meer worden beloond.

De PlayStation 3 kent een soortgelijk systeem als achievements, genaamd accomplishments. Ook de PlayStation 3 versie zal op dezelfde manier gepatched worden. De patch zal tevens ondersteuning bieden voor rumble en 1080i beeld.