GT 5 Prologue VS PGR 4

Gran Turismo 5 Prologue ziet er ontzettend mooi en realistisch uit, zoveel kun je al concluderen van de video's en screenshots die in grote getale beschikbaar zijn. Computerandvideogames.com heeft een aantal filmpjes gepost die nog meer laten zien van de prachtige dingen waartoe deze racer van Sony in staat is. Het moge duidelijk zijn: alles ziet er prachtig uit, hoewel men bij CVG van mening is dat de video's niet erg duidelijk laten zien hoe soepel de gameplay en de constante framerate precies is.

Om het nog interessanter te maken is er ook nog een filmpje verschenen waarin men PGR4 en GT 5 Prologue met elkaar vergelijkt. PGR4 heeft wat meer blur- en glimeffecten, terwijl GT 5 Prologue strakkere en realistischere graphics heeft. Toch laat PGR4 wat weereffecten zien die niet terugkomen in de nieuwste racegame voor de PS3.

Tenslotte verdient ook de AI van de CPU tegenstanders een pluim, aangezien ze ook met elkaar de strijd aangaan, kleine maar realistische fouten maken en daarmee het gevoel in een echte wedstrijd te zitten versterken.

Wil je alle filmpjes op de site van CVG kijken, klik dan hier.
De links hieronder openen de filmpjes in je eigen mediaspeler (standaard Windows Media Player).

GT 5 Prologue Intro

GT 5 Prologue: Fuji Speedway

GT 5 Prologue: Eiger Nordwand

GT 5 Prologue: Suzuka Circuit

GT 5 Prologue versus Project Gotham Racing 4