Uitverkoop op Steam

Zonder al te veel reclame te willen maken, zijn er nu behoorlijk wat leuke aanbiedingen te vinden op het internet en in winkels van games die men liever niet in het magazijn het nieuwe jaar in wil laten gaan. Aangezien iedereen nu tijd genoeg heeft om eens rustig op het internet rond te kijken voordat vanavond de kalkoen of arme Flappie verorberd moet worden, is hier een leuke tip:

Op Steam (voor diegenen die er niet bekend mee zijn, hier te downloaden) is er vanaf vandaag tot 1 januari een grote actie waarbij 10 tot 50% korting wordt gegeven op alle games. Zo is de Orange Box met 25% korting voor slechts $37,45 te koop en zijn er nog veel meer interessante aanbiedingen. Op FOK!forum vonden we zo de volgende post van een gamer die zich niet hoeft te vervelen deze kerst:

quote
Er zijn nu een hele hoop games verkrijgbaar op Steam met fikse kortingen. Heb net Psychonauts voor $10 gekocht, Gary's Mod voor $8, Geometry Wars Retro Evolved voor $4. $22!

Totaal dus $22 uitgegeven, wat maar 15 euro is! Ga morgen Tombraider Legend downloaden en misschien the Longest Journey

Vampire the Masquerade Bloodlines kost ook nog maar 10 dollar, en dat spel is echt één van de beste spellen OOIT. Het is dat ik hem al heb.


Kortom: heb je nog wat geld over na alle kerstaankopen dan is het zeker de moeite waard om even virtueel te windowshoppen! Hier zijn de aanbiedingen te bekijken op de site, anders natuurlijk via de shop-tab in Steam zelf.