Update: Géén extra exclusieve content voor GTA IV op de 360

Update:

Vannacht lieten we jullie in het onderstaande nieuwsbericht weten dat er nog meer extra exclusieve content voor GTA IV op de Xbox 360 zou verschijnen, maar dit blijkt allemaal op een misverstand te berusten. Het nieuws blijkt namelijk te gaan over de twee al eerder aangekondigde episodes die in 2008 het licht zouden gaan zien. De releasedatum van de tweede episode is namelijk verplaatst naar 2009. Een typisch geval van miscommunicatie dus...

In plaats van goed nieuws voor Xbox 360-bezitters is het dus slecht nieuws. Geen extra episodes maar wel extra wachten. Lang leve de moderne communicatie!

Originele bericht:

Take-Two heeft bekend gemaakt dat er in 2009 extra episodes zullen verschijnen voor GTA IV op de Xbox 360 als downloadable content. Volgend jaar zullen er al twee extra episodes verschijnen, maar Take-Two zal dus later nog meer exclusieve content op de Xbox 360 uitbrengen.

Take-Two heeft verder nog eens bevestigd dat de game begin volgend jaar zal uitkomen, ondanks eerdere geruchten dat de game pas in de herfst zou verschijnen. Een precieze datum wordt niet genoemd, maar februari of maart lijkt het meest waarschijnlijk. Wanneer de eerste extra content voor de Xbox 360 dan te downloaden zal zijn is ook niet precies bekend, maar het zal in ieder geval in 2008 zijn.