Duke Nukem Forever geruchten

Het is bijna niet te geloven, maar er is wat nieuws binnen gekomen over Duke Nukem Forever. Het laatste nieuwtje (of gerucht, net hoe je het ziet) van deze game, die al eeuwig in ontwikkeling lijkt te zijn, komt alweer van juli toen er een zogenaamde screenshot van het spel werd vrijgegeven.

Goed, dan nu de laatste geruchten. Het spel zou volgend jaar in de winkels komen te liggen en ter bevestiging zou maker 3D Realms deze gebeurtenis aankondigen op één van de game exposities in 2008. We zullen zien. De website GameGuru meldt dat een 'insider' tegen ze heeft gezegd dat de ontwikkeling van Duke Nukem Forever een behoorlijke vooruitgang heeft geboekt, wat pas echt in de laatste twaalf maanden zou zijn gebeurd:

"[...]
The game's look is supposed to be completely over the edge with tons of stuff returning from the original series (Shrink ray and Nuke button rumored to be confirmed). The gameplay is being pepped up with attitude, killing a mutated pig with a 8 ball stick never felt so good, a console version is also being planned upon simultaneously...
[...]"


Zo zo, ook nog een console versie op komst; het kan niet op met de geruchtenmolen rond Duke Nukem Forever. Hou 2008 goed in de gaten.