[Gerucht] Xbox 360 met ingebouwde HD-DVD speler?

Goed nieuws voor alle HD-DVD fans. Scott Browning, een marketing executive in Consumer Electronics, heeft onthuld dat Microsoft bezig is met het lanceren van een nieuwe Xbox 360 met ingebouwde HD-DVD speler.

Browning maakte deze schokkende "onthulling" toen hij wat commentaar leverde op het nieuws dat grote electronika-keten JB HiFi ook HD-DVDs zal gaan leveren, iets waar Sony nogal ondersteboven van was.
Met Paramount, Dreamworks en Universal aan de kant van de HD-DVD zullen beide formaten naast elkaar blijven bestaan, en zal het niet lang duren voordat Microsoft definitief voor de HD-DVD kiest. Aldus Browning.

Het is logisch dat deze uitspraak met een korreltje zout moet worden genomen; op dit moment lijkt Blu-Ray nog voorop te lopen in de race. En zelfs dan is het nog de vraag of MS de HD-DVD speler ooit zal gaan inbouwen. Microsoft heeft al aangegeven zich aan te passen aan de markt; als de Blu-Ray definitief doorbreekt zal er simpelweg een externe Blu-Ray speler voor de console worden uitgebracht.