Codemasters zal Fury uitgeven in Europa

Codemasters heeft weer een MMORPG in de pocket. Ditmaal zal het bedrijf de game Fury in oktober in Europa gaan uitgeven. Deze game, die aangedreven wordt door de Unreal 3-engine, is een van de weinige online games waarvoor niet maandelijks betaald zal hoeven worden. David Solari, Vice President en General Manager van Codemasters Online, is erg blij met de deal met Auran:

"We zijn erg trots op onze nieuwste samenwerking met Auran om het langverwachte Fury naar Europa te brengen. We geloven dat deze unieke en vernieuwende titel veel MMO- en actiegamers wereldwijd aanspreekt. De game duwt de online persistent markt vooruit dankzij Fury’s nieuwe stijl in het gratis te spelen, online actie genre."

In Fury speel je een van de Chosen. Je bent herboren in een wereld die vernietigd is door de zogenaamde Fade. Het doel is om Fury Essence te vergaren, waarmee het Domein beschermd kan worden voor totale vernietiging. Je zult merken dat jouw karakter al duizenden levens heeft geleefd en duizenden gevechten geleverd en je zult met die opgedane kennis The Fade moeten verslaan.