Tracklist Boogie bekend

EA heeft de tracklist voor Boogie bekend gemaakt. Boogie is een muzikale game die exclusief op de Wii uitkomt.

ABC by The Jackson 5
Baila Me by Gypsy Kings
Boogie Oogie Oogie by Taste Of Honey
Brick House by The Commodores
Canned Heat by Jamiroquai
Celebration by Kool & The Gang
Dancing in the Street by Martha Reeves & The Vandellas
Dancing Machine by Jackson 5
Don't Cha by Pussycat Dolls / Busta Rhymes
Fergalicious by Fergi
Get Right by Jennifer Lopez
Get The Party Started by Pink
Girls Just Want To Have Fun by Cyndi Lauper
Groove Is In The Heart by Dee-Lite
I Want You Back by The Jackson 5
Iím A Slave 4 U by Britney Spears
It's Raining Men by The Weather Girls
Karma Chameleon by Culture Club
Kung Fu Fighting by Carl Douglas
Le Freak by Chic
Let's Get It Started by Black Eyed Peas
Love Rollercoaster by Red Hot Chili Peppers
Love Shack by The B-52's
Mambo No. 5 (A Little Bit ofÖ) by Lou Bega
Milkshake by Kelis
One More Time by Daft Punk
One Way Or Another by Blondie
Oops I Did It Again by Britney Spears
Pop Muzik by M
S. O. S. by Rihanna
Stars by Simply Red
That's The Way (I Like It) by KC And The Sunshine
Tu Y Yo by Thalia
U Can't Touch This by M.C. Hammer
Virtual Insanity by Jamiroquai
Walking On Sunshine by Katrina & The Waves
We Are Family by Sister Sledge
Y.M.C.A. by The Village People