Metal Gear Solid gaat binnenkort van zich laten zien

In juli gaat de alombekende Snake van Metal Gear Solid zijn twintigste verjaardag vieren ook al ziet de beste man er nu al jaren ouder uit. Met deze viering zal Konami op 26 juli 2007 enkele Metal Gear Solid-games opnieuw uitbrengen in Japan. Deze titels zullen in een speciale MGS-collectie uitgegeven worden. De collectie zal bestaan uit Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater voor de PlayStation (1 en 2 dus). Ook zal het spel Metal Gear Solid: Portable Ops voor de PSP in de collectie zitten. Daarnaast zal de collectie ook nog eens de DVD's The Document of Metal Gear Solid 2 en Metal Gear Saga bevatten. Deze gehele collectie zal voor 6900 Yen over de toonbank gaan, dus zo'n 60 euro.



De Metal Gear Solid-collectie

Voordat de MGS-collectie echt in de Japanse winkels zal verschijnen zal er op 24 juli ook een speciaal feest zijn voor het twintig-jarig bestaan van MGS. Op dat feest dat onderhand een persevent zal zijn, zullen nieuwe beelden van Metal Gear Solid 4 getoond worden. Tevens zal het spel echt gedemonstreerd gaan worden op de nieuwste console van Sony, de PlayStation 3 natuurlijk.

Maar wacht, dit is nog niet alles. De E3 zit er weer aan te komen en op dit event zal er een nieuwe trailer getoond worden van MGS 4 geheel in het Engels en met beelden van nieuwe omgevingen. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Met dank aan King_of_Cubes, Cyberia18 en Nebo voor het submitten van dit nieuws.