Info en screenshots Supreme Commander: Forged Alliance

Op Gamespot is er een interview verschenen met Gas Powered Games, de makers van Supreme Commander. Het interview, dat gaat over de nieuwe stand-alone add-on, Forged Alliance, onthult aardig wat nieuwe informatie. Zo komen we er achter dat de nieuwe factie die men toevoegt de Seraphim gaat heten en dat deze in multiplayer, maar niet in single-player, te spelen zal zijn. De nieuwe single-player campaign, die 6 missies lang is, zal dan ook bestaan uit missies voor de bestaande drie facties. De units van de Seraphim hebben wel wat weg van de Aeon units met tevens een 'cleane' look. Wat de Seraphim moet onderscheiden van de rest is dat ze de krachtigste, doch duurste, units hebben.

Gas Powered Games heeft ook de graphics nog eens onder handen genomen. Supreme Commander, dat al niet lelijk was, zal er nog beter uit zien. Voor de mensen die zich zorgen maken over de performance is er ook goed nieuws, deze zou ondanks de betere graphics ook verbeterd zijn. Verder heeft men een 'base structure templating system' toegevoegd, dat inhoudt dat je bepaalde patronen van bouwwerken op kunt slaan en deze makkelijk kunt plaatsen in andere potjes.

Supreme Commander: Forged Alliance zal in november in de schappen liggen, bij Gas Powered Games zou men al volop bezig zijn met testen en balanceren en grotendeels klaar zijn met de ontwikkeling.