Meerdere vervolgen A Vampyre Story gepland

Bill Tiller, het manusje-van-alles bij Autumn Moon Entertainment, heeft als hoofdpersoon in het project rondom A Vampyre Story aangegeven dat er meerdere vervolgen van het spel op de agenda staan.

A Vampyre Story gaat over een vampier die een Frans zangeresje ontvoert en haar omtovert tot een vampier op de welbekende manier. Het Franse zangeresje is echter vastbesloten om alsnog ooit in een opera te gaan zingen. Dit is ongeveer de hoofdlijn in het verhaal van A Vampyre Story dat in het vierde kwartaal van het jaar 2007 te spelen zal zijn, aldus Bill Tiller.

Bill Tiller heeft dus aangegeven dat hij van plan is om te gaan werken aan A Vampyre Story 2 zodra A Vampyre Story 1 klaar is omdat het spel volgens hem de mogelijkheden geeft voor een reeksvorming. Bill Tiller is positief en durft zelfs te spreken over drie of meerdere Vampyre Stories. Hij vindt dat Mona's verhaal (het Franse-vampier-opera-zangeresje) een diepte in kan gaan en ook meerdere 'hoofdstukken' nodig heeft zoals bijvoorbeeld de verhalen van Lord of the Rings en Star Wars.