Jade Raymond laat meer los over Assasin's Creed

Assassin's Creed is een game waar nog heel weinig over bekend is. Er zijn een tweetal filmpjes van verschenen, maar over de details is nog heel weinig bekend. In een interview met Jade Raymond blijkt ze toch nog veel nieuwe informatie te geven over de game zelf.

- De kleding waarin je Altair in de filmpjes ziet is niet zijn vaste uitrusting. Gedurende de game zul je verschillende kleding kunnen vinden, maar dat is niet alleen voor de sier. Bepaalde kledingstukken zorgen voor extra gameplay mogelijkheden. Met nieuwe handschoenen zul je beter kunnen klimmen, en met andere schoenen ben je sneller weer op de been.

- Je kunt zelf bepalen in welke volgorde je de missies gaat spelen. Niet alle missies zul je moeten spelen, want er zullen in de woestijn ook een flink aantal side-missies zijn.

- In Assassin's Creed is het mogelijk om zakken te rollen, maar dit is niet nutteloos. Op deze manier kun je extra informatie vinden over de mensen die je moet vermoorden.

- Je bent niet de enige Assassin in de game en niet elke Assassin zal je even aardig vinden.

- Zodra je het slachtoffer hebt vermoord is de missie nog niet afgelopen. Sterker nog: je bent dan pas halverwege want je moet jouw belagers nog afschudden en ongemerkt zien weg te komen.

Bekijk het hele interview in onderstaand filmpje:

Assassin's Creed is een action game wat zich afspeelt in de Middel Eeuwen. Je speelt een Assassin die verstoten is van zijn gilde en zich opnieuw zal moeten bewijzen. De game beloofd geheel nieuwe gameplay, waaronder de manier van bewegen in mensenmassa's. Ook zul je heel makkelijk door de hele stad kunnen klimmen, want Altair (de hoofdpersoon) zal elk uitstekend randje kunnen gebruiken om zich aan vast te houden. De game staat in de planning voor november dit jaar.