Happy Tree Friends game in de maak

De Happy Tree Friends komen naar de PC en Xbox 360 Arcade. Na een aantal jaar is de televisie-serie klaar voor de sprong naar de game-wereld en Sega zal hiervoor zorgen. Sega zal samenwerken met Mondo Media om in de herfst van 2007 dit spel uit te brengen op de PC en de Xbox 360 Arcade.

De Happy Tree Friends begon dus als een Tekenfilm-serie en intussen zijn er al meer dan een miljoen DVD's van verkocht. De serie is gebaseerd op vrienden die samen avonturen beleven, maar niet helemaal op een normale manier. Er komt veel grof geweld bij kijken en is niet echt geschikt voor jeugdige kijkers. "The dark humor and twisted characters of Happy Tree Friends will act as a great foundation for creating a fun and entertaining universe for gamers and fans of the show alike."

De game Happy Tree Friends False Alarm is een combinatie tussen een actie- en een puzzelgame. Het spel zal drie karakters bevatten; Flippy de emotioneel gestoord beer, Lumpy de domme eland en Handy de bever die altijd wel een lichaamsdeel wil uitlenen. Als speler kun je objecten zoals beton, ijs, benzine en nitroglycerine gebruiken om puzzels op te lossen in de dynamische 3D-werelden. De game zal tien verschillende levels bevatten, waaronder een mijnschacht en een snoepfabriek.