Resident Evil: Umbrella Chronicles info

12 april aanstaande houdt Capcom weer een Gamers Day event waarbij ze een groot deel van hun line-up voor 2007 zullen showen, waaronder een aantal Wii-games.

Treasure Island Z is één van de games die verwacht wordt, maar ook naar de nieuwe Resident Evil game Umbrella Chronicles wordt vol spanning uitgekeken. Hoewel de aanwezigheid van Umbrella Chronicles niet wordt bevestigd door Christian Svensson, een hoge pief bij Capcom, heeft de beste man wel bekend gemaakt dat het spel 16 : 9 widescreen en 480 progressive-scan zal ondersteunen. Of het spel ook gebruik zal gaan maken van Dolby Pro Logic II was nog niet bekend.

Over Resident Evil: Umbrella Chronicles is nog weinig bekend gemaakt. Het spel wordt ontwikkeld door Masachika Kawata, die ook verantwoordelijk was voor de port van RE4 naar de PlayStation 2. Volgens het Japanse blad Famitsu zal het spel uit twee delen bestaan; een traditioneel horror survival deel wat lijkt op een mix van Code Veronica X en RE4 en een deel waarin je als verschillende personages kunt spelen en delen van vorige projecten kunt bezoeken.

Op 12 april zal er waarschijnlijk meer informatie over de game naar buiten komen.



Resident Evil 4 voor de GameCube