Interview over Mario & Sonic

Het is al bekend dat Sonic en Mario samen in een game zullen verschijnen. Omdat dit natuurlijk een interessante ontwikkeling is, heeft GameDaily.biz een interview gehouden met George Harrison en Simon Jeffery over deze deal.
Jeffery is president van Sega of Amerika, en we kennen Harrison allemaal wel in zijn job als Nintendo's VP of Marketing.

Allereerst wordt het duidelijk dat er geen verdere games in de koker zitten met de Sonic/Mario combi, hoewel er niets wordt uitgesloten voor de toekomst. Wel vinden beide het een goede ontwikkeling, en hebben ze alle vertrouwen in deze nieuwe combo, waar Miyamoto overigens als adviseur zal optreden. Yuji Naka, ontwerper van Sonic, is niet betrokken bij de ontwikkeling, maar staat positief tegenover deze game.

Verder willen ze nog niets vertellen over een eventuele samenwerking in Super Smash Bros. Brawl, maar wat nog niet is kan nog komen.

Over de toch wat vreemde keuze van een Olympic game zijn ze van mening dat dit, ondanks de reputatie van slechte sales, toch een goed genre vinden om deze twee karakters samen te laten komen.

Het gehele interview is hier te lezen.